Zoek

Personal Trainer Hoogeveen

Personal trainer Hoogeveen

Zoek je een personal trainer in Hoogeveen?  De personal trainers (PT’s) van ConnectFit begeleiden jou intensief en persoonlijk  bij het halen van jouw doelen. Ze begeleiden jou bij je trainingen. Daarbij bieden zij maatwerk aan. Onze professionals werken intensief samen om duurzame resultaten te bereiken. Zo wordt het helemaal jouw nieuwe leefstijl.

Wat doet de ConnectFit personal trainer in Hoogeveen voor jou?

Bij personal training starten we altijd met een uitgebreide intake. Daarna volgt een intensieve samenwerking. Wekelijks bereidt de personal trainer in Hoogveen een training voor. Deze is altijd uitdagend, intensief en doelstellingsgericht. Dankzij een schat aan vakkennis, mensenkennis en liefde voor sport, training en gezondheid, kan jouw personal trainer in Hoogeveen bij jou de juiste snaar raken.

Hij of zij motiveert je als je een duwtje in de rug nodig hebt, geeft je tips als je het even niet meer weet, coacht je bij een honderd procent effectieve uitvoering van je training, adviseert je in het voorkomen van blessures en staat naast om zodat jij nét dat beetje extra uit jouw training haalt. Bij ConnectFit beschikken de personal trainers over een eigen PT ruimte. Hierin kan jij samen met je trainer effectief werken aan jouw doelen.

‘Onze personal trainers in Hoogeveen helpen jou van A tot Z om te bereiken wat jij wilt bereiken’

Wat kun je verwachten van jouw personal trainer in Hoogeveen?

 • uitgebreide intake
 • Persoonlijke training, 1:1 in privé setting
 • Volledige aandacht van de trainer
 • analyse van jouw situatie en doelen
 • plan van aanpak
 • begeleiding tijdens de trainingen
 • persoonlijke instructie
 • voedingsbegeleiding op maat die past bij je doelstellingen
 • trainingsprogramma’s voor bij ConnectFit of thuis
 • begeleiding via de modernste apps
 • coachinggesprekken
 • Motivatie, stimulans en een stok achter de deur

Training met jouw personal trainer in Hoogeveen

Alle personal trainingen vinden plaats op afspraak. Wekelijks wordt een geschikt moment gepland om de training te kunnen doen. Een training duurt gemiddeld 50 minuten waarvan circa 30 minuten onder begeleiding van een personal trainer. Vooraf doet de sporter zelf een uitgebreide intake in onze PT ruimte, dit kan zijn op een fiets, loopband, roeimachine of crosstrainer. Daarna start de training of coachgesprek. Na afloop geeft de personal trainer oefeningen aan en een cooling down die de sporter als extra aanvulling nog kan doen.

Tijdens trainingen haal jij het beste uit jezelf. De PT weet wat jij kan, wat je wilt en motiveert en stimuleert je om elke keer weer nét dat stapje extra te zetten. Zo is elke seconde training doelgericht en zeer effectief.

Small Group Trainingen

Je kunt Bij ConnectFit ook terecht voor Small Group Trainingen en op dinsdag- en donderdagavond voor  intensieve circuittrainingen. Ook deze trainingen worden op professionele wijze begeleid door een ervaren trainer.

Neem contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.