Search

Fitness Zuidwolde

Fitness Zuidwolde gezocht? Kom naar ConnectFit Hoogeveen

Zoek je een fitness in Zuidwolde? Kom naar boutique fitness ConnectFit in Hoogeveen. Daar werk je samen met onze fitcoaches, fitnesstrainers, personal trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en lifestylecoaches aan het halen van jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, fitter of sterker wilt worden of moet revalideren of herstellen van bijvoorbeeld een blessure of operatie, in onze kleinschalige, sfeervolle fitness voor Zuidwolde krijgt je professionele, persoonlijke begeleiding om het maximale uit jezelf te halen.

Trainen is leuk en effectief bij ConnectFit fitness voor Zuidwolde

Trainen is leuk én effectief bij ConnectFit fitness voor Zuidwolde. In ons sportcentrum in Hoogeveen, vlakbij Zuidwolde, helpen wij jou bij het trainen en sporten. In onze boutique fitness is de sfeer aangenaam en ontspannen. Je kunt helemaal jezelf zijn, iedereen sport bij ons op zijn of haar eigen niveau. Zien of gezien worden vinden wij niet belangrijk, je vindt bij ons dan ook geen spiegels aan de wand.

Wij helpen jou om lekker en effectief te trainen

Wil je beter presteren? Of werken aan je gezondheid, bijvoorbeeld door af te vallen? In onze boutique fitness werk je onder deskundige begeleiding aan het halen van jouw prestatie- en gezondheidsdoelen. Onze deskundige trainers, coaches en therapeuten stellen samen met jou een persoonlijk programma op en helpen je erbij om dit programma af te werken. Je krijgt in

onze fitness voor Zuidwolde tips en adviezen tijdens je training, zodat je alle oefeningen op de juiste manier afwerkt. Op optimaal effect en minimale kans op blessures.

Waarvoor kun je zoal terecht bij onze boutique fitness voor Zuidwolde?

eGym Cirkel

Fit in slechts dertig minuten op dit circuit van acht connected, volautomatische krachttoestellen en een cardiotrainer die zich snel volledig op maat in voor jou instellen als je jouw persoonlijke polsbandje simpel scant.

Personal training

Train één-op-één met jouw persoonlijke trainer en fitcoach. Exclusief maatwerk, volledig toegespitst op jouw doelen en mogelijkheden. Met een personal trainer haal je nét dat beetje extra uit jezelf.

Vrije fitness

Met cardiotoestellen (loopband, roeimachine en crosstrainer), dumbbells, kettlebells, halterstangen, ballen, elastieken en steps sport je zelfstandig. Uiteraard kun je altijd bij ons terecht met vragen of voor advies.

Fysiotherapie

Wil je blessures voorkomen of verhelpen? Of wil je gaan sporten met een ziekte of aandoening? Kom naar de fysiotherapeuten van ConnectFit fitness voor Zuidwolde

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.