Zoek

Revalidatie Hoogeveen

Revalidatie in Hoogeveen

Voor revalidatie in Hoogeveen kom je naar ConnectFit. Je vindt bij ons alle disciplines voor herstel na jouw ongeluk, ziekte of medische ingreep. Ook voor pre-operatieve en preventieve training kun je bij ons terecht. Onze fitcoaches en fysiotherapeuten werken nauw samen bij jouw revalidatietraject. Bij onze fysiofitness sluiten behandelingen en trainingen naadloos op elkaar aan, waardoor je doelgericht, effectief en veilig toewerkt naar optimaal herstel.

Revalidatie in Hoogeveen met de EGYM Fitness Hub: volautomatisch exact de gewenste trainingsbelasting!

Fysiofitness met EGYM

Fysiofitness is hersteltraining onder leiding van jouw eigen fysiotherapeut en fitcoach van ConnectFit. Daarbij kun je gebruikmaken van al onze faciliteiten. Zo kun je heel gericht werken aan je revalidatie op onze EGYM cirkel. Er zijn acht toestellen die aan elkaar verbonden zijn met jouw eigen online EGYM omgeving, De fitnesshub is een apparaat dat jouw mobiliteit, lengte en gewicht en andere parameters kan meten in combinatie de inbody een bodyanalizer. De fitcoach en fysio staan in contact met elkaar en zo kan er via korte lijnen snel geschakeld worden. Op jouw persoonlijke polsbandje staan alle data over jouw persoonlijke doelen en voortgang bij het revalideren. Je krijgt volautomatisch per toestel een workout aangeboden met exact de gewenste trainingsbelasting. Ook stellen de toestellen zich snel volledig op maat in voor jouw zitpositie.

Waarom kies je voor revalidatie in Hoogeveen bij ConnectFit?

● uitstekende begeleiding door onze fitcoaches en fysiotherapeuten

● zeer effectieve fysiofitness op onze krachtcirkel in combinatie met eGym Fitness Hub

● alle disciplines onder één dak

● één traject dankzij nauwe samenwerking van coaches en therapeuten

Revalidatie in Hoogeveen: fysiofitness en revalidatietraining

Revalidatie in Hoogeveen doe je met fysiofitness en revalidatietraining van ConnectFit. Met doelgerichte fysiotherapie door onze eigen fysiotherapeuten en fysiofitness met jouw fitcoach werk je effectief aan jouw herstel. Je traint alleen of in kleine groepen met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding.

Voor wie is revalidatie in Hoogeveen?

Je kunt gebruikmaken van revalidatietrainingen van ConnectFit bij herstel van bijvoorbeeld een blessure of operatieve ingreep. Jouw sportprogramma sluit naadloos aan op het traject van de fysiotherapie. Hiermee vergroot je het resultaat van het fysiotraject en zul je nog sneller en beter herstellen. Ook kun je gebruikmaken van onze revalidatietrainingen als je een chronische ziekte hebt, bijvoorbeeld een reumatische of neurologische aandoening. Dan helpt onze revalidatietraining jou bij het vergroten van conditie, kracht of uithoudingsvermogen.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.