Search

Gym Hoogeveen

Gym Hoogeveen kleinschalig en privé trainen in aangename sfeer

Zoek je een gym in Hoogeveen? Een plek waar je in aangename sfeer kunt trainen en fitnessen? Waar je jezelf kunt zijn en op jouw manier je workouts doen? ConnectFit in Hoogeveen is jouw boutique fitness. Wat je doelen ook zijn, in onze gym in Hoogeveen krijg je alle begeleiding die je nodig hebt. Er is dagelijks op heel veel momenten een fitcoach aanwezig

Waar vind je onze gym in Hoogeveen

Je vindt onze gym in Hoogeveen op een geweldige locatie aan de Van Echtenstraat 37 in het centrum van de stad, precies tussen de molen en de grote kerk. Je kunt je auto kwijt op onze eigen gratis parkeerplaats.

In alle rust trainen in onze gym in Hoogeveen

Onze gym in Hoogeveen biedt een ruimte waar je in alle rust en privacy kunt trainen. Sporters schrijven zich in en reserveren een plekje, op deze manier is er altijd ruimte om je volledige training te doen en is het nooit te druk. Of je nu wilt werken aan kracht, conditie of revalidatie, je vindt bij ons alle mogelijkheden, apparatuur en trainingsmaterialen die je nodig hebt. Om jouw doelen te bereiken staan wij naast je met deskundige begeleiding. Je kunt bij ons terecht voor

● eGym Cirkel, fit in 30 minuten

● functionele fitness

● personal training

● small group training

Meer over fitnessen in onze gym in Hoogeveen

De enthousiaste en ervaren trainers van onze gym in Hoogeveen

De ervaren en enthousiaste trainers van onze gym in Hoogeveen staan altijd voor je klaar. Na een gedetailleerde intake maken zij jouw persoonlijke trainingsplan op maat. Ook krijg je zo vaak als nodig uitleg en instructies. Daarmee kun jij gericht gaan trainen voor jouw specifieke behoeften en doelen, hoe groot of klein die ook zijn.

Veilig, hygiënisch trainen met uitstekende apparatuur en materialen

In onze kleinschalige gym in Hoogeveen train je in een hygiënische omgeving op een veilige manier met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen. Wij werken met de nieuwste apps en software voor optimale begeleiding.

Tips voor een goede, effectieve training

Wat moet je nou eigenlijk doen voor een goede, effectieve training?

● volg je eigen programma

● wees consistent

● luister naar onze tips en adviezen tijdens jouw training

Dan vraag je je misschien af: hoe doe ik dat nou, op deze manier trainen? Daarbij helpen wij je graag. In onze boutique fitness in Hoogeveen ondersteunen wij jou met sporten, trainen en alles wat daarbij komt kijken. Met een persoonlijk programma en begeleiding werken we gestructureerd samen aan jouw sport-, leefstijl-, prestatie- en gezondheidsdoelen.

Wil je fitnessen of trainen met succes?

Dat is nou precies wat wij ook willen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, we bieden je de juiste faciliteiten en begeleiding op maat. Meer weten? Maak een afspraak voor een kennismaking met onze gym in Hoogeveen.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.