Search

Sportschool Hoogeveen

In een aangename, rustige omgeving helpen wij jou om het beste uit jezelf te halen. Met de juiste begeleiding en ondersteuning door vakkundige en ervaren specialisten helpen wij jou bij het halen van je doelen, hoe groot of klein die ook zijn. In onze kleinschalige, laagdrempelige sportschool in Hoogeveen terecht voor:

eGym

Acht connected, volautomatische krachttoestellen en een cardiotrainer vormen het eGym Ecosysteem van onze boutique fitness in Hoogeveen. eGym begint met een uitgebreide één-op-één intake door een van onze goed opgeleide trainers. Je krijgt een persoonlijk polsbandje met jouw persoonlijke data van zitpositie tot trainingsdoelen. Hiermee stellen de toestellen zich snel volledig op maat in voor jou. Iedereen in de cirkel traint en wisselt op hetzelfde moment. Er zijn geen wachttijden en de trainingen zijn super gevarieerd.

Personal training

De personal trainers (PT’s)  van ConnectFit begeleiden jou intensief en persoonlijk bij het halen van jouw doelen. Ze begeleiden jou bij je trainingen. Daarbij bieden zij maatwerk aan. Onze professionals werken intensief samen om duurzame resultaten te bereiken.

Vrije fitness

Onze fitness biedt de nieuwste trainingsmethoden. Daarvoor beschikken we over veel verschillende trainingsmaterialen zoals cardiotoestellen (loopband, roeimachine en crosstrainer), dumbbells, kettlebells, halterstangen, ballen, elastieken en steps.

Fysiotherapie

Met fysiotherapie bij ConnectFit ben je snel weer in beweging. Wat je klachten ook zijn, je kunt bij ons snel terecht voor een effectieve behandeling. Wij streven ernaar om iedereen zo snel mogelijk in te plannen.

Samenwerkende disciplines binnen onze sportschool in Hoogeveen

Gericht sporten en trainen helpt binnen een gezonde leefstijl. Samen met onze vakkundige trainers, fitcoaches en fysiotherapeuten werk jij gericht aan de weg omhoog. De verschillende disciplines werken samen aan een realistisch en haalbaar stappenplan gericht op het halen van je persoonlijke doelen. Wij zorgen ervoor dat je trainingsschema naadloos aansluit op jouw doelen en belastbaarheid.

Begeleiding in onze sportschool in Hoogeveen

Kom naar onze sportschool in Hoogeveen voor de juiste begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan een betere gezondheid, fitter lichaam of aan gerichte krachttraining voor sportprestaties. Onze uitstekend opgeleide trainers hebben ervaring in verschillende (duur-) sporten en het begeleiden van sporters bij verschillende trainingsvormen. Zij maken gebruik van specifiek ontwikkelde trainingsprogramma’s inclusief opvolging en begeleiding.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.