Search

Sportschool Hoogeveen

In onze kleinschalige, laagdrempelige sportschool in Hoogeveen terecht voor eGym, begeleide training, vrije fitness en groepslessen <link naar fitness Hoogeveen>. In een aangename, rustige omgeving helpen wij jou om het beste uit jezelf te halen. Met de juiste begeleiding en ondersteuning door vakkundige en ervaren specialisten helpen wij jou bij het halen van je doelen, hoe groot of klein die ook zijn.

Sportspecifieke begeleiding

Kom naar onze sportschool in Hoogeveen voor de juiste begeleiding voor betere (sport-) prestaties. Denk bijvoorbeeld aan gerichte krachttraining voor hardlopen, wielrennen of zwemmen. Dit verbetert niet alleen de prestaties, maar heeft ook aantoonbaar positieve effecten op het voorkomen van blessures. Onze uitstekend opgeleide trainers hebben ervaring in verschillende (duur-) sporten en het begeleiden van sporters bij krachttraining. Zij maken gebruik van specifiek ontwikkelde trainingsprogramma’s inclusief opvolging en begeleiding.

Blessurespecifieke begeleiding

Moet je herstellen van een vervelende blessure? Of moet je revalideren na bijvoorbeeld een medische ingreep? Herstel en revalidatie is topsport. Met de juiste begeleiding haal je het beste uit jezelf bij herstel, revalidatie en zelfs chronische klachten.  In onze sportschool in Hoogeveen bieden we specifieke trainingsprogramma’s die je verder helpen.

 

Samenwerkende disciplines binnen onze sportschool in Hoogeveen

 

Gericht sporten en trainen helpt je sterker worden. Samen met onze vakkundige trainers en fysiotherapeuten <link naar pagina fysiotherapie> werk jij gericht aan de weg omhoog. De verschillende disciplines werken samen aan een realistisch en haalbaar stappenplan gericht op jouw herstel en het halen van je persoonlijke doelen. Wij zorgen ervoor dat je trainingsschema naadloos aansluit op je revalidatie- of hersteltraject.

Hardloopanalyse

De hardloopanalyse is een instrument waarmee de samenwerkende disciplines binnen onze sportschool in Hoogeveen jou helpen bij het herstellen en voorkomen van hardloopblessures. Of je nu beginnende of gevorderde hardloper bent, net hersteld bent van een blessure of juist net geblesseerd bent geraakt, wij helpen je verder door middel van de hardloopanalyse. Hiermee kijken wij naar onder meer techniek, pasfrequentie en rompstabiliteit met als doel dat jij (weer) vrijuit kunt hardlopen.

Sportmassage

Een sportmassage bij onze sportschool in Hoogeveen is een stevige massage die de spieren goed los maakt, zowel voor als na het sporten.

Sportmassage voor het sporten

Een sportmassage voor het sporten zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren. Zo is je lichaam goed voorbereid op de prestatie die komen gaat. Bovendien draagt de massage bij tot meer effectieve trainingen en betere sportprestaties

Sportmassage na het sporten

Een sportmassage na het sporten zorgt voor afvoer van vocht en afvalstoffen uit de spieren. Dit maakt de spieren weer soepel, kan spierpijn voorkomen, geeft verlichting en bevordert je herstel. Zo kun je je snel weer voorbereiden op een volgende prestatie.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.