Search

Sportschool Zuidwolde

ConnectFit sportschool voor Zuidwolde

Zoek je een sportschool nabij Zuidwolde? Dan ben je bij ConnectFit in Hoogeveen aan het juiste adres. In onze boutique fitness is sporten en trainen onder enthousiaste begeleiding van onze trainers, coaches en therapeuten leuk en effectief. Wil jij fitter en gezonder worden? Alles uit het leven halen? Kom lekker trainen bij ConnectFit sportschool voor Zuidwolde!

Waarvoor kun je terecht bij ConnectFit sportschool voor Zuidwolde

● eGym, fit in slechts 2x 30 minuten per week

● personal training, haal nét dat beetje extra uit jezelf

● vrije training, kracht en cardio trainen wanneer jij wilt

● fysiotherapie, blessures voorkomen en verhelpen

De enthousiaste en ervaren trainers van onze sportschool nabij Zuidwolde

In onze sportschool nabij Zuidwolde krijg je uitstekende begeleiding tijdens het trainen en sporten van onze ervaren en enthousiaste trainers. Je krijgt een persoonlijk trainingsplan op maat, op basis van jouw persoonlijke wensen en uitdagingen. Daarom gaan we eerst met je in gesprek om erachter te komen wat voor jou realistische en haalbare doelen zijn. Met jouw persoonlijke plan ga je aan de slag. Daarbij krijg je uitleg en instructies, zo vaak als jij die nodig hebt. En heb je vragen of weet je niet wat te doen? Je kunt altijd bij ons aankloppen voor advies of uitleg.

Veilig en hygiënisch trainen met uitstekende apparatuur en materialen

In onze kleinschalige sportschool nabij Zuidwolde staan veiligheid en hygiëne voorop. Op onze kwalitatief hoogwaardige apparatuur train je veilig. En dankzij de professionele begeleiding is de kans op blessures minimaal. Naast veiligheid vinden wij hygiëne van groot belang, zowel voor de gezondheid van onze sporters als voor het sporten en trainen in een aangename omgeving.

Fitcoach van onze sportschool nabij Zuidwolde

In onze sportschool nabij Zuidwolde is van maandag tot en met donderdag ‘s ochtends en ‘s avonds een fitcoach aanwezig. Bij de fitcoach kun je terecht met al je vragen. De fitcoach geeft tips en adviezen en legt je graag uit hoe je jouw oefeningen uitvoert met maximaal effect. Zo helpen wij jou om het beste uit jezelf te halen.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.